Δ.Α.ΣΤΑ. - CoNePIS


Δ.Α.ΣΤΑ. - CoNePIS

Το σύστημα Communication Networking Publication Information System (CoNePIS) πρόκειται για ένα μοναδικό εργαλείο το οποίο προσφέρει μία σειρά υπηρεσιών τόσο σε φοιτητές ή απόφοιτους του Αλεξάνδρειου Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, όσο και επιχειρήσεις ή φορείς της περιοχής (και όχι μόνο). Μέσα από τις προσφερόμενες υπηρεσίες φιλοδοξεί να φέρει σε επαφή τους σπουδαστές του ιδρύματος με την αγορά εργασίας και τα δρώμενα (επιχειρηματικά, εργατικά, εκπαιδευτικά και άλλα) της περιοχής.

Μάθε Περισσότερα »

Είμαι φοιτητής/απόφοιτος

Είσαι απόφοιτους του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης ή κάποιου άλλου ιδρύματος; Εγγράψου στις υπηρεσίες μας και ενημερώσου για νέες θέσεις εργασίες, ευακιρίες πρκατικής άσκησης, εκδηλώσεις, ημερίδες, συνέδρια και άλλα πολλά δρώμενα της περιοχής!

Θέλω να εγγραφώ! »

Εκπροσωπώ μία εταιρία

Εκπροσωπείτε κάποια εταιρία της περιοχής; Εγγραφείτε στις υπηρεσίες μας και ελάτε σε επαφή με νέους και δυναμικούς ανθρώπους προκειμένου να αναπτύξετε αμοιβαίως αποδοτικές συνεργασίες! Βρείτε κατάλληλα στελέχη είτε για πρακτική άσκηση, είτε για μόνιμη εργασία.

Καταχώρηση εταιρίας! »

Θέλω εκδηλώσεις

Θέλετε να δείτε τι συμβαίνει στην περιοχή, να βρείτε εκπαιδευτικό υλικό και να επωφεληθείτε από τα δρώμενα που οργανώνει η Δ.Α.ΣΤΑ. ή άλλοι φορείς; Αν είστε μέλος μπορείτε να βρείτε ακριβώς τις εκδηλώσεις που ταιριάζουν στην εκπαίδευση και τα ενδιαφέροντά σας!

Περισσότερα »